Orange a lansat serviciul 4G Roaming

27

De astazi Orange ofera clientilor din Romania care calatoresc in strainatate acces la retelele 4G si din alte tari. Serviciul 4G Roaming este disponibil de acum in retelele Orange din Moldova, Polonia si Spania si urmeaza sa fie extins pe parcursul anului si pentru alte regiuni.

 

Toti clientii care folosesc in tara internet la viteze 4G, abonati sau utilizatori de cartele Orange PrePay, pot beneficia de serviciul 4G Roaming fara taxe suplimentare. Mai mult, clientii cu abonament Pantera sau Business Open, care au inclus trafic de internet national si in roaming, pot folosi acelasi trafic pentru a naviga la viteze 4G si in strainatate.

 

“Internetul mobil se dovedeste extrem de util atunci cand suntem departe de casa. Lansarea serviciului 4G Roaming se alatura eforturilor facute de Orange pentru a oferi cea mai extinsa acoperire 4G la nivel national. Ne dorim ca astfel sa-i ajutam pe clienti sa aiba acces rapid la informatiile de care au nevoie si atunci cand se afla in strainatate.” a declarat Dorin Odiatiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director la Orange Romania.

 

Pentru a se bucura de internet la viteze 4G, clientii trebuie sa aiba o cartela SIM compatibila, pe care o pot obtine gratuit in magazin, un smartphone, modem sau tableta 4G, un abonament sau o optiune care ofera acces 4G si acoperire 4G in zona in care se afla.