Orange a lansat Black Week. Stoc epuizat in cateva minute

12

In ultima vreme, s-a tot vorbit de Black Friday, eveniment asteptat de sute de romani. Iata ca Orange Romania, cel mai mare operator pe piata de telefonie mobila a  venit cu ceva nou, formandu-si propria campanile de lansare, denumita Black Week. Timp de o saptamana, campania va oferi reduceri de pana la 90% online. Stocul la anumite produse a fost epuizat in doar cateva minute.

In cele sapte zile, clientii pot achizitiona, din magazinul online, telefoane, tablete si laptopuri, pot face un nou abonament sau sa-l prelungeasca pe cel anterior.

Astfel, un Samsung Galaxy SIII poate fi achizitionat cu aproximativ 60 de euro, la abonamentul Pantera de 49 de euro, mai exact, cu 65% mai putin fata de oferta standard.

Motorola MotoSMART costa doar 1 euro cu un abonament incheiat pe 2 ani, de 15 euro pe luna, cu 90% mai putin in comparatite cu oferta trecuta.

Un alt produs care se poate lauda cu o maxima reducere este boxa portabila Samsung, cu mufa jack de 3,5 mm, care costa 3 euro, de la 10 euro cat era initial.

De asemenea, clientii au la dispozitie o larga gama de accesorii si gadgeturi, precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camera foto, HDD-uri etc. De la operator iti poti achizitiona si dispositive GPS cu preturi pornind de la 38 de euro, avand 50% reducere fata de pretul standard.

Asa cum am spus mai sus, produsele din Black Week vor avea reducere pana la 90% si vor putea fi achizitionate exclusive online, in limita stocului disponibil, de catre vizitatori, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange.