Oppo Neo 5 se lanseaza oficial in Malaesia si ajunge in magazine saptamana viitoare

25

Oppo a lansat oficial smartphone-ul Neo 5, dispozitiv din gama budget, cu suport pentru conexiunea LTE. Noul model este succesorul Oppo Neo si vine cu specificatii tehnice imbunatatite.

 

Oppo Neo 5 este dotat cu un chipset Snapdragon 400, cu procesor quad-core Cortex A7 de 1.2 GHz. In plus, memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 4 GB, dar poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Ecranul lui Neo 5 este unul cu dimensiunea de 4.5 inci si ofera o rezolutie de 854 x 480 pixeli, cu o densitate a pixelilor de 218 ppi.

 

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean si incorporeaza interfata Color UI spefica celor de la Oppo. Camera foto este una de 5 megapixeli cu senzor BSI CMOS si apertura f/2.4, iar bateria are o capacitate de 1.900 mAh. In plus, smartphone-ul vine cu suport pentru conexiunea Wi-Fi si redare Flash. Oppo Neo 5 masoara 132 x 65.8 x 9.2 milimetri si cantareste 132.5 grame.

 

Smartphone-ul se va vinde in Malaesia cu un pret de 190 de dolari si va ajunge efectiv in magazine saptamana viitoare. Deocamdata, Oppo nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la viitoarea lansare a Oppo Neo 5 si in alte tari.

 

Πηγή: GSM Arena