Oppo N1 mini detalii oficiale – display de 5 inci si camera rotativa

22

Noul smartphone produs de Oppo, N1 mini, tocmai a fost lansat. Acesta are la baza sistemul de operare Android, un ecran de 5 inci si este echipat cu o camera rotativa cu blit LED. Smartphone-ul este versiunea mai mica a N1 care era echipat cu un ecran de 6 inci.

 

Nu exista alte confirmari oficiale legate de caracteristici speciale ale N1 mini, insa exista speculatii ca dispozitivul ar rula CyanogenMod OS. Probabil ca smartphone-ul va fi lansat mai intai in Asia, insa, cum Oppo se extinde rapid, sansele sunt slabe ca N1 mini sa nu ajunga si prin alte tari.

 

In ceea ce priveste camera rotativa a N1 mini, aceasta este una de 13 megapixeli, cu lentil Sony 6. Apertura este una de f/2.0, iar senzorul de 1/3.2. Smartphone-ul nu are camera frontala pentru ca aceasta camera foto este rotativa si poate servi drept inlocuitor.

 

Deocamdata, Oppo nu a oferit detalii oficiale cu privire la pretul de comercializare, insa este posibil sa se anunte mai multe informatii la un eveniment care va avea loc pe 10 iunie.

 

Πηγή: Slashgear