Oppo anunta smartphone-urile N3 si R5 in cadrul unui eveniment de la Singapore

32

Oppo a anuntat recent lansarea celor mai noi smartphone-uri cu sistem de operare Android, R3 si N5. Evenimentul a avut loc la Singapore dupa mai multe luni in are entuziastii tehnologiei au asteptat aparitia noilor dispozitive.

 

Oppo N3 este urmasul lui N1 si are dotari tehnice de top, impreuna cu un design premium si o camera foto motorizata (n.r – se poate roti, cu ajutorul unui motoras). La nivelul materialelor, smartphone-ul este construit din otel industrial, iar partea de jos incorporeaza un led pentru notificari, similar cu cel pe care il avea si Oppo N1. Procesorul este unul de 2.3 GHz Snapdragon 801, memoria RAM este de 2 GB, iar camera foto este una de 16 megapixeli si se poate roti la 206 grade.. Ecranul lui Oppo N3 are 5.5 inci si este de tip fullHD.

 

Celalalt smartphone anuntat de Oppo, R5, este succesorul lui R3 si are o grosime de doar 4.83 milimetri. Ecranul cu care este dotat este unul AMOLED de 1080p, cu o densitate a pixelilor de 423 ppi. Procesorul care il alimenteaza este un Qualcomm Snapdragon 615. Aspectul este unul suplu si placut, dar mai ales de faptul ca acesta este un smartphone subtire.

 

Ramane de vazut cum vor fi primite cele doua modele de utilizatori si entuziasti ai tehnologiei.

 

Πηγή: PocketNow