Opera pentru Mac si Windows vine cu un update dedicat bookmarking-ului [video]

14

Browserul Opera aduce ceva nou utilizatorilor care l-au ales in detrimentul mult mai utilizatelor Chrome, Firefox, Safari, chiar si Internet Explorer.

 

Opera 25 isi face intrarea pentru Mac si Windows cu o optiune noua dedicata bookmarking-ului, care iti va aranja paginile preferate in thumbnails-uri mari si colorate, destul de asemanator cu ce ofera Safari, insa cu mici diferente care conteaza.

 

Cu ajutorul update-ului Opera 25, vei putea sa personalizezi vizualul din tab-ul Bookmark, astfel incat, atunci cand il deschizi, sa vezi imaginile pe care tu le-ai ales pentru site-urile pastrate in memorie. Aceasta versiune, dupa cum explica Opera, a fost creata in urma unui studiu asupra modului in care oamenii folosesc bookmarking-ul pe internet, iar colectia de semne de carte ar trebui sa fie cat mai atragatoare si mai aproape de consumator pentru a fi accesata ulterior.

 

Daca vrei sa incerci schimbarea din Opera si daca te-ai cam enervat in ultima vreme cu browserul pe care deja il folosesti, priviti clipul de prezentare de mai jos si poate faceti o vizita la Opera. Pentru cei cu Linux, Opera este disponibila in versiune beta.

 

Πηγή: engadget