OnePlus ar putea trece direct la OnePlus 5 din cauza unei superstiţii

80

OnePlus ar putea face trecerea directă la denumirea OnePlus 5 pentru vârful de gamă din 2017, motivul fiind unul suprinzător: din superstiţie. Numărul “4” este considerat unul cu ghinion în China, cam cum este “13” în cultura occidentală, de aceea compania chineză ar putea sări direct la OnePlus 5.

 

Din informaţiile legate de specificaţiile tehnice, se pare că telefonul va veni cu o carcasă cu ceramică sau din ceramică, asemănătoare cu cea de la Xiaomi Mi Mix. Nu ar fi nici prima oară când lucrează cu ceramica, materialul fiind ales şi pentru modelul OnePlus X de anul trecut, care a fost livrat cu carcasă specială într-un număr limitat de unităţi.

 

Telefonul ar urma să vină cu un ecran de 5,5 inci, Quad HD AMOLED, chipset Snapdragon 835 şi 6 GB memorie RAM. Acesta ar urma să fie lansat cam în trimestrul al doilea, al anului viitor.

 

Dar se pare că nu va fi singura companie care va sări peste numărul “4”. Vivo ar avea şi ele aceleaşi planuri. Totul pare să ţină de compania mamă, BBK Electronics, care mai deţine şi brandurile Oppo şi OnePlus. Vivo ar urma să treacă de la Vivo V3 direct la V5. Cineva de la BBK Electronics pare să fie foarte superstiţios.

 

Πηγή: Phone Arena