OnePlus 6 ar putea avea și el ecran în stilul iPhone X

- Adrian Ungureanu
421

Chinezii de la OnePlus nu pare să se fi învățat minte. Anul trecut, când a fost lansat modelul OnePlus 5 multă lume a spus că designul telefonului a fost copiat de pe iPhone 7 Plus.

De fapt, a fost mai rău, mulți au spus că OP5 este o clonă a telefonului de la Apple. Până la urmă, deși asemănări au existat, OnePlus 5 parcă nu ne-a inspirat ideea că e o simplă clonă a lui iPhone 7 Plus. Dar cei de la OnePlus par că vor să intre intenționat în aceleași discuții și în acest an.

Au apărut două poze în care se presupune că apare modelul OnePlus 6, noul ”ucigaș de uriași” din 2018. Și în cazul acestui telefon sunt împrumutate elemente de design de la Apple.

Ecranul telefonului are aproximativ aceeași formă și are inclusiv decupajul din partea de sus a ecranului, în jurul difuzorului și camerei pentru selfie-uri.

Lucrurile stau mai bine când de uităm la camera foto principală. Deși e duală, deși e pusă pe verticală, este amplasat în centru, deasupra senzorului de amprentă. De la spate e imposibil să spui că este copiat după iPhone X.

Una peste alta, telefonul arată bine și nu ne rămâne altceva decât să așteptăm și mai multe imagini cu OnePlus 6.