OnePlus 5 ar putea fi lansat în luna iunie

- Adrian Ungureanu
142

OnePlus 5 începe să primească tot mai multă atenție, iar zvonurile despre noul ”ucigaș de giganți” au început să se înmulțească în ultimele zile.

Au apărut ceva randări neoficiale, date despre specificațiile acestuia, o confirmare din partea CEO-ului Pete Lau, că OnePlus lucrează la noul telefon, iar acum avem și ceva date legate de o potențială dată de lansare, care ar putea avea loc în luna iunie.

Referitor la telefon și noile scurgeri de informații mizează cam pe același set de specificații. OnePlus 5 va veni cu platforma Snapdragon 835 de la Qualcomm, ceea ce înseamnă că va avea procesor octa-core și GPU Adreno 540. Totodată, acesta va avea un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Quad HD (2560×1440 pixeli).

Singura diferență importantă este legată de cantitatea de RAM. Inițial se zvonea că OnePlus 5 va avea 8 GB memorie RAM, ceea ce nu ar fi fost neapărat o surpriză, pentru că OnePlus au fost primii care să lanseze un telefon cu 6 GB memorie RAM. Noile informații sugerează că și OnePlus 5 va avea tot 6 GB memorie RAM.