OnePlus 5 ar putea avea camera duală diferită față de ce s-a speculat până acum

- Adrian Ungureanu
128

OnePlus 5 este unul dintre cele mai așteptate telefoane pentru perioada următoare alături de noul HTC U, care va fi lansat mâine, și noile smartphone-uri Nokia 7 și 8 care ar putea fi prezentate în următoarele două luni.

OnePlus 5 este programat pentru luna iunie și între timp a mai apărut o imagine care ne arată un modul de cameră principală diferit, față de cele anterioare.

În comparație cu randările anterioare, acesta ne arată că OnePlus ar fi ales o așezare pe orizontală a celor doi senzori ai camerei principale care va fi instalată pe noul ”ucigaș de giganți”. Fiind dintr-o sursă neoficială, va trebui să ne păstrăm și o doză de scepticism în ceea ce privește veridicitatea acestei imagini.

Cât despre restul specificațiilor, din zvonurile anterioare, știm că OnePlus 5 va veni cu platforma Snapdragon 835 de la Qualcomm, ceea ce înseamnă că va avea procesor octa-core și GPU Adreno 540. Totodată, acesta va avea un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Quad HD (2560×1440 pixeli). Deocamdată, se zvonește că OnePlus 5 va avea fie 6 GB, fie 8 GB memorie RAM, dar nu ar fi exclus ca ambele variante să fie reale.