OnePlus 4 ar putea veni cu 8 GB memorie RAM

44

OnePlus trebuie să lanseze modelul OnePlus 3T, care va fi doar un upgrade a versiunii actuale, iar atenţia se îndreaptă către ce va lansa compania chineză în 2017.

 

Se pare că producătrul chinez care îi sperie pe giganţii pieţei smartphone, pregăteşte deja modelul OnePlus 4, versiunea de top de anul viitor, care va veni cu un upgrade important la capitolul hardware. Vă reamintim că 2017 este an aniversar pentru Apple. Se împlinesc 10 ani de la lansarea primului model de iPhone, iar piaţa se aşteaptă ca Apple să lanseze un model care să rupă piaţa în două, aşa că toată lumea a început o cursă a înarmărilor pentru 2017.

 

De exemplu OnePlus ar putea lansa noul OnePlus 4 cu 8 GB memorie RAM, potrivit unor speculaţii apărute pe reţeaua de socializare chineză Wiebo. Telefonul care va fi lansat în 2017 va mai veni cu Snapdragon 830 sau chiar 835, ecran de 5,3 inci, AMOLED cu rezoluţie Quad HD, cameră duală pe spate, baterie de 4.000 mAh.

 

Există însă şi posibilitatea ca să fie lansată o versiune cu 6 GB memorie RAM, dar cum deocamdată nu sunt dovezi foarte clare, vom trata toate informaţiile cu precauţie, cu toate că setul de specificaţii pare foarte interesant.

 

Din păcate ar fi şi o parte proastă în acest caz, deoarece OnePlus nu va mai putea să ţină mult de preţ şi va urca în segment, pentru că ne este greu să credem că “ucigaşul de giganţi” va putea să vândă produse high end la preţ low-cost.

 

Πηγή: phandroid