Oneplus 3T va aduce noul procesor Snapdragon 821

47

Oneplus 3T va fi lansat în curând oficial și aduce ca principală schimbare procesorul nou Qualcomm Snapdragon 821, cel mai puternic procesor disponibil la ora actuală. Chinezii lansaseră Oneplus 3 cu Snapdragon 820 și au avut anul ăsta și Oneplus X, dar se simte o scădere a vânzărilor și o lipsă de entuziasm. Ori Oneplus a prins pentru că era cel mai puternic model accesibil. Așa că au revenit cu procesor nou.

 

Oneplus 3T nu va avea alte diferențe esențiale față de modelul Oneplus 3. Este posibil să vedem și un succesor pentru Oneplus X, dar deocamdată nu avem informații pe tema asta. Se pare că evenimentul oficial este pe 15 noiembrie, săptămâna viitoare.

 

Display-ul Oneplus 3T este de 5.5 inch Full HD, iar telefonul are 6GB de RAM, 64GB de stocare internă și cameră foto de 20 de megapixeli pe spate. Este posibil să fie lansat cu Android 7.0, nu știm exact. Evenimentul oficial de lansare a fost confirmat oficial de compania Oneplus pe contul lor de Twitter.

 

Pe alte site-uri se discută despre o posibilă variantă cu 128GB stocare și cu o baterie de capacitate mai mare, dar nu cred că se vor confirma. 

Πηγή: Android Central