One Night In Karazhan este următoarea aventură Hearthstone

61

Blizzard Entertainmant a dezvăluit One Night in Karazhan™, o nouă aventură Hearthstone® care îi propulsează pe jucători în turnul lui Medivh, Karazhan, pentru a trăi o experiență magică.

 

Fiind cel mai puternic mag din Azeroth, îndemânarea lui Medivh în arta magiei este surclasată numai de pasiunea lui pentru petreceri extravagante, astfel  că el nu renunță la nicio cheltuială pentru a-și distra copios invitații.

 

One Night in Karazhan va da jucătorilor posibilitatea să se distreze alături de Medivh, în timp ce colecționează o serie de cărți prețioase”, a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. “Suntem bucuroși că am adus în lumea Hearthstone una dintre cele mai indrăgite locații din Azeroth și ne dorim să vedem cum vor folosi pasionații de Hearthstone noile lor pachete de cărți.”

 

Odată ce ai ajuns la petrecere vei observa ca Medivh lipsește, iar colecția lui de obiecte magice își face de cap prin castel. Este datoria ta și a lui Moroes, majordomul de încredere al lui Medivh, să ții petrecerea sub control și să găsești gazda, în timp ce te bucuri totuși de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu o serie de personaje interesante, o nouă locație și 45 de cărți noi pe care le poți adăuga colecției tale, One Night in Karazhan  este o aventură pe care o vei ține minte.

 

Petrecerea începe pe 12 august pe PC-uri Windows și Mac, pe tablete iOS, Android și Windows, cât și pe telefoane mobile iOS și Android, iar cele patru părți ale aventurii One Night in Karazhan vor fi disponibile săptămânal (câte una pe săptămână). One Night in Karazhan va fi disponibilă prin intermediul magazinului din joc pentru 17,99 € (PC/Mac/Android) / 19,99 € (iOS), fiecare parte separat pentru 700 gold sau 5,99 € (PC/Mac/Android) / 6,99 € (iOS), dar și în diverse bundle-uri mai avantajoase în funcție de ceea ce ai achiziționat anterior.

 

La lansare, toți jucătorii de Hearthstone vor putea accesa o misiune prolog gratuită, obținând astfel două cărți noi de joc. În plus, cei care achiziționează toată aventura în prima săptămână de la lansare vor primi un spate de carte special.

 

Πηγή: karazhan