Okazii.ro aduce servicii imbunatatite pentru utilizatori

21

Okazii.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si dezvolta afacerile, prin deschiderea unor magazine online. Recent, platforma de magazine Okazii.ro a fost imbunatatita prin introducerea unui design nou si prin simplificarea procesului de creare a unui magazin. De asemenea, oferta comerciala a fost actualizata, pentru a se adapta cat mai bine cerintelor clientilor.

 

Pentru a-si dezvolta afacerea, vanzatorii au o serie de oportunitati, printre care o formula simplificata pentru punerea in vanzare a produselor, posibilitatea de a adauga si promova un numar mare de produse in acealsi timp si pachete de promovare la cele mai avantajoase tarife din piata.

 

Un alt serviciu care a fost imbunatatit de curand este Garantia de Livrare. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro asigura atat protectia cumparatorilor, cat si a vanzatorilor. Prin acest sistem, vanzatorul primeste banii doar dupa ce cumparatorul confirma ca tranzactia s-a desfasurat in conditii bune. Vanzatorii sunt si ei protejati cu Garantia de Livrare, deoarece Okazii.ro suporta costul de retur pentru coletele pe care cumparatorii nu le ridica.