Okazii.ro a lansat propriul program de afiliere

35

Okazii.ro a lansat propriul program de afiliere, care se adreseaza tuturor site-urilor si blogurilor din Romania care deruleaza campanii de marketing bazate pe performanta.

Platforma de marketing afiliat Okazii.ro va oferi o modalitate simpla si eficienta de monetizare pentru site-urile si blogurile romanesti.”, declara Emilia Corban,  Senior Marketing Project Manager Okazii.ro.

Afiliatii vor putea promova peste 200.000 de produse inscrise in program la lansare, din cele 2,4 milioane de produse listate.

Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar si din partea persoanelor juridice si a magazinelor online. Produsele fac parte din 9 categorii, si anume: Fashion&Beauty, Computere si Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Filme-Muzica-Jocuri, Casa-Gradina-Sport si Auto-Moto.

Programul de afiliere Okazii.ro pune la dispozitia afiliatilor, instrumente de promovare sub forma de bannere si widget-uri, acestea vor fi extinse si adaptate permanent in functie de nevoile si cerintele afiliatilor.

Comisionul de care vor beneficia afiliatii poate ajunge pana la 20% din valoarea comenzii realizate de catre utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de catre programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variaza in functie de categoria de produse promovata de afiliat si de starea produsului.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul in care utilizatorul a dat click pe un produs promovat de afiliat.

Πηγή: okazii