Okazii.ro a implementat serviciul de plati cu carduri MasterCard

19

Okazii.ro si MasterCard anunta incheierea unui parteneriat in urma caruia produsele comercializate prin intermediul portalului de anunturi pot fi achizitionate cu un card MasterCard sau Maestro. Premiera nationala este sustinuta de ANPC, iar tranzactiile vor fi protejate de garantia Zero Griji.

 

Clientii care platesc cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde in lume, au garantia suplimentara Zero Griji. In situatiile in care cardul le este furat, il pierd sau cardul este folosit in mod neautorizat, isi pot recupera suma pierduta in totalitate sau partial. In functie de banca emitenta, comisionul perceput in cazul tranzactiilor neautorizate se va incadra intre zero si maxum 150 de Euro.

 

 

Ne bucura realizarea acestui parteneriat cu MasterCard, deoarece sustine o directie strategica prin care Okazii.ro urmareste cresterea numarului de plati cu cardul. Noi promovam aceasta modalitate de plata si ne dorim sa oferim prin intermediul ei cele mai bune conditii de realizare a tranzactiilor pentru toti utilizatorii nostri” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

 

Protectia Zero Griji face exact ce ii spune numele: ofera o experienta lipsita de griji”- declara Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard.Vrem sa asiguram consumatorii ca banii lor sunt in siguranta atunci cand accesul la ei se face printr-un card MasterCard sau Maestro. Pot cumpara ce doresc, cand doresc, fiind protejati de incidente nefericite prin regula Zero Griji.”- continua acesta.

 

„Salutam initiativa Okazii.ro si MasterCard de a transmite consumatorilor din Romania un mesaj de asigurare ca sunt protejati atunci cand platesc cu cardul in mediul online”- declara Sorin Mierlea, Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.Ne bucuram sa fim alaturi de companii importante din zona comertului electronic, ce desfasoara demersuri consistente in a le oferi romanilor linistea si siguranta de care au nevoie atunci cand doresc sa tranzactioneze online”- continua acesta.