Oficialii Google promit camera de inalta calitate pentru viitoarele modele din gama Nexus

17

Camerele foto ale smartphone-urilor au evoluat foarte mult in ultimii ani, dar, in ciuda modelelor inspirate ca Nokia 808 PureView, inca mai este mult de lucru la acest capitol. Intr-un post recent pe reteaua de socializare Google+, unul dintre oficialii Google intreba utilizatorii daca ar fi nevoie sa ia cu el in calatorie si un aparat foto, chiar daca are un smartphone Nexus.

Discutia a continuat si s-a ajuns la viitorul imagisticii in cazul smartphone-urilor din gama mai sus amintita. Intr-unul dintre comentariile postate ca raspuns, un utilizator isi exprima dorinta de a vedea fotografii la calitate DSLR, dar surprinse cu telefoane smartphone. Oficialul Google a raspuns la aceasta idee prin urmatoarele cuvinte: “Suntem concentrate pentru a face camerele de pe telefoanele Nexus innebunitor de bune. Doar asteapta si ai sa vezi”.

Totusi, acest comentariu pe care oficialul Google l-a postat nu inseamna neaparat ca in viitorul foarte apropiat va aparea un telefon Nexus cu camera care poate face fotografii la calitate DSLR, insa este bine de stiut ca firma are in vedere imbunatatirea acestei componente a smartphone-urilor.

Viitoarele dispozitive lansate de Google ar putea fi cumparate de utilizatori chiar din magazinele proprii companiei. Google planuieste sa deshida magazine pentru a-si vinde produsele.  Se pare ca firma doreste, in acest fel, sa apropie consumatorii de produse, pentru ca ei vor putea sa testeze dispozitive si aplicatii care vor fi expuse in viitoarele magazine. Google a deschis deja cateva magazine temporare, in locuri cum ar fi aeroporturile, dar nu exista niciun fel de informatie legata de momentul in care ar putea aparea un lant de magazine permanent, asemanator celui detinut de Apple.

 

 


Sursa: PockeNow, Engadget