Office pentru Windows 10 a fost detaliat, iar Office 2016 a fost anuntat

15

Chiar daca Microsoft isi concentreaza eforturile pe sistemul de operare Windows, si pachetul Microsoft Office a primit ceva atentie. Dupa ce Windows 10 a fost anuntat, Microsoft a oferit si prime informatii despre Office pentru Windows 10. Mai este de notat ca firma nu a pregatit doar pachetul Office pentru Windows 10, ci a anuntat si pachetul Office 2016 care va putea fi instalat pe celelalte platforme.

 

Pachetul Office 2016 va fi lansat in a doua parte a acestui an si “va ramane aceeasi experienta comprehensiva Office cu care v-ati obisnuit, cel mai bine adaptata pentru PC-uri cu tastatura si mouse”, se consemneaza pe blogul oficial al suitei. Asta inseamna ca versiunea Office pentru Windows 10 va fi, probabil, singura cu suport pentru ecran touchscreen sau care va incorpora optiuni speciale care sa permita utilizatorilor sa profite la maximum de ecranele tactile.

 

In ceea ce priveste Office pentru Windows 10, acest pachet va aduce utilizatorilor o serie de unelte noi si functionalitati care sa se integreze in noul sistem de operare. Una dintre facilitatile foarte utile este capacitatea de a face adnotari in timp real in PowerPoint. In plus, One Note are o interfata mai luminoasa si a devenit mai intuitiv, iar Excel primeste suport pentru touchscreen capacitiv care va face selectia celulelor si formatarea mai usoare ca niciodata.

 

Iata si un material video care prezinta pachetul Office pentru Windows 10:

 

 

Πηγή: Slashgear