Office pentru Android primeste suport Dropbox

25

Microsoft a adaugat suportul Dropbox pachetului Office pentru iOS de ceva vreme, insa utilizatorii Android au mai avut de asteptat. Totusi, recent, compania a adus o actualizare a versiunii Office Mobile pentru Android care introduce Dropbox ca aplicatie de stocare online.

 

Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa salveze si sa editeze documente din Dropbox pe telefoanele lor Android. Utilizatorii pot edita documente Word, Excel si PowerPoint pe care le au in Dropbox, fara sa fie nevoie sa plateasca niciun fel de taxa catre Microsoft, deoarece Office Mobile este un pachet gratuit.

 

Totusi, este de notat ca cea mai noua versiune a Office Mobile pentru Android inca ofera doar optiuni limitate si de baza utilizatorilor. Office Mobile pentru Android este identic cu versiunea anterioara pentru iOS si similara cu ceea ce le este oferit utilizatorilor Windows Phone. Este destul de surprinzator ca Microsoft a ales sa faca acest update aplicatiei pentru Android, dar in cazul versiunii iOS a preferat o versiune care combina facilitati atat specifice tabletelor cat si smartphone-urilor.

 

Cu siguranta, compania va lansa o versiune imbunatatita a Office Mobile, iar pachetul de aplicatii optimizat pentru tablete va intra in teste in viitoarele saptamani. Odata ce Microsoft va livra o versiune a Office Mobile optimizata pentru Windows 10, toate cele trei platforme vor oferi utilizatorilor experiente similare.

 

Πηγή: The Verge