Oferta speciala Adobe cu Photoshop si Lightroom la doar 9.99 dolari pe luna devine disponibila tuturor

36

Adobe isi extinde oferta cu pachetul Photoshop CC, Lightroom 5 si abonament Behance, plus 20 de GB spatiu de stocare cloud, catre toata lumea.

 

Introdusa in septembrie, aceasta oferta are ca scop convingerea a din ce in ce mai multi fotografi sa adopte noul model de abonamente al Adobe. Totusi, aceasta facilitate nu era disponibila decat pentru proprietarii de Photoshop CS3 si mai avansat, ceea ce insemna ca utilizatorii care au piratat software-urile nu aveau acces la ea. De altfel, tocmai aceasta piratare este motivul pentru care Adobe a introdus noul model de abonare. Compania a ridicat restrictiile temporar, astfel ca toti utilizaorii au acces acum la noua oferta.

 

Este, insa, important de inteles ca, beneficiind de oferta Adobe, utilizatorii nu cumpara Photoshop CC sau Lightroom 5. De fapt, beneficiarii sunt de acord cu o abonare pe un an si cu plata lunara a acesteia. Aceasta promotie este valabila pana pe 2 decembrie, cand abonamentele vor reveni la vechiul sistem.

 

Oricine doreste sa profite de oferta speciala va beneficia garantat de un pret de 9.99 dolari pe an, pentru cel putin un an. In plus, utilizatorii nemultumiti pot cere banii inapoi in termen de 30 de zile de la incheierea intelegerii.

 

Πηγή: The Verge