Oferta de vara de la Romtelecom: cea mai cuprinzatoare grila de canale Discovery Networks, inclusiv, in exclusivitate, noul ID Xtra

89

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum si ID Xtra, disponibil in exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

 

ID Xtra este un canal adresat in principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans, care dezvaluie povesti fara egal si mistere captivante din viata reala, intr-un format modern si atractiv. Telespectatorii din Romania se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, in care cunoscutul prezentator promite sa raspunda curiozitatilor celor mai iscoditoare minti, dezvaluind povesti bizare de viata.

 

Grila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv pentru pasionatii de sport, prin Dolce Sport care aduce, in exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii faimoase. Mai mult, in functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suita de pana la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzica (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).

 

Mathias_Hanel_Director_Executiv_Comercial_Segmentul_Rezidenial_RomniaPrin oferta de vara, Romtelecom isi reconfirma promisiunea de a oferi continut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel international, prin urmare ne bucura ca suntem singurul operator care poate oferi clientilor sai avantajul de a detine toate canalele din oferta sa. Supercompetitiile disponibile in exclusivitate la Dolce Sport, dar si de celelalte canale din grila, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una intr-adevar pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom si Cosmote Romania.

 

Victoria_Davies_Acting_Country_Manager_SEE_Discovery_Networks_CEEMEASuntem incantati sa anuntam astazi, in parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din Romania, care furnizeaza continut unic din zona de mister si suspans, consolidand in acelasi timp portofoliul nostru si transformandu-l astfel intr-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Avand in vedere specificul si unicitatea continutului, suntem increzatori ca ID Xtra va fi foarte bine primit de catre telespectatorii din Romania”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

 

Oferta poate fi achizitionata telefonic, prin apel la 1930, online pe www.romtelecom.ro si in reteaua de magazine Romtelecom, Cosmote si Germanos.

 

Despre Romtelecom

Cu o expertiza de peste 80 de ani pe piata romaneasca de telecomunicatii, Romtelecom ofera astazi o gama completa de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodarii, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce. La finalul primului trimestru din 2014, Romtelecom avea peste 4,84 milioane de abonamente in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce, precum si solutii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

 

Despre Discovery Networks CEEMEA

Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), compania Pay-TV numarul 1 in lume, care ajunge la peste 2,5 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks CEEMEA le ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase, dar si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top. Programele noastre sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 260 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente. Pentru mai multe informatii, vizitati www.discovery.ro.