O noua versiune de Google Maps aduce o interfata imbunatatita

14

O noua versiune de Google Maps pentru desktop a ajuns pe internet saptamana trecuta prezentand o aplicatie cu un nou look, care se apropie mai mult de design-ul celorlaltor servicii Google. Alte imagini cu noua interfata au aparut inaintea mult asteptatei conferinte Google I/O, lansarea oficiala fiind asteptata in cadrul acesteia.

Cu cateva ore in urma, pagina de inscriere pentru Google Maps a prezentat modificarile asteptate de fanii serviciului, oferind un sneak peek pentru cateva noi functionalitati la care ne puteam astepta cand redesign-ul va deveni live.

Serviciul Google Maps va oferi cautari personalizate in functie de comportamentul utilizatorului pentru o afisare imbunatatita a intereselor acestora. Serviciul se va imbunatati pe parcursul utilizarii acestuia, oferind celor ce il folosesc cautari personalizate.

Search  box-ul este unul mult mai “inteligent”. Acesta va ramane pe aceeasi pagina cu harta si va prezenta informatii ce vor include informatii, rating-uri sau recenzii.

Varianta imbunatatita Google Maps va include imagini de pe Google Earth si va incorpora serviciul Google mai putin cunoscut publicului “Flight search”, comparatii intre diverse tipuri de transport, facand cautarile utilizatorilor mai relevante pe baza cautarilor anterioare.

Pentru moment nu se cunosc detaliii despre migrarea acestor noi functionalitati catre platformele mobile, insa ele vor ajunge pe acestea in viitorul apropiat.

Πηγή: Droid Life