O nouă ofertă pentru produsul E-Light de la Enel

66

La cinci luni de la apariţia E-Light, Enel vine cu noutăţi în ceea ce priveşte oferta de preţ pentru primul pachet de furnizare a energiei electrice dedicat în special clientului familiarizat cu metodele digitale de comunicare.

 

Oferta vine acum cu un preţ al energiei cu 20% mai mic. Calculul a avut la bază comparaţia dintre preţul actual al energiei electrice pe piaţa reglementată (fără a include tarifele reglementate de distributie, transport și sistem) şi cel al produsului E-Light.

 

Structura produsului este una simplă şi transparentă, incluzând un abonament în cuantum de 0,05 lei / zi / loc de consum şi un preţ al energiei electrice de 0,147 lei / kWh. La acest pachet, se adaugă componentele reglementate de către ANRE sau aprobate prin acte normative specifice – tarifele pentru servicii de transport, sistem și distribuție, taxa de cogenerare, certificate verzi, acciza și TVA.

 

De asemenea, în acelaşi pachet, Enel include un ajutor suplimentar pentru clienţii care au nevoie să schimbe titularul de contract. În cadrul procesului de trecere la produsul E-Light, aceştia vor beneficia de consultanță pentru efectuarea schimbărilor necesare.

 

Pentru a putea beneficia de oferta E-Light, clienții trebuie doar să activeze opţiunea de factură electronică.

 

E-Light este un nou pas făcut de Enel în vederea digitalizării pe piața românească, după ce a fost prima companie de electricitate care a lansat factura electronică la nivel local, a lansat o aplicație mobilă pentru clienți și a implementat unități de tip self-care. De asemenea, compania se concentrează pe îmbunătățirea parcursului clientului în procesul de contractare și oferirea de alternative digitale în locul canalelor tradiționale de contact.

 

Oferta este valabilă până la 31 august 2016, doar pentru clienții având un consum de tip casnic. 

 

Πηγή: enel