O noua imagine si cateva specificatii pentru Motorola X Phone

23

Inca o imagine cu presupusul Motorola X Phone se plimba pe net. Nu este o captura a modelului fizic ci o creatie digitala (render), iar sursa este un anonim ce se da drept membru al echipei din spatele lui X Phone.

Informatiile tehnice se apropie mai mult de asteptarile noastre decat imaginea. “Cartita” Motorola spune ca X Phone va folosi un chipset Qualcomm Snapdragon 800, va afisa pe un ecran de 4.7inch cu rezolutie 1280×768 si va detine o baterie de 4000mAh. Toate acestea se incadreaza in tendintele Google oferind cel mai bun hardware al momentului, suprafata decenta a ecranului si se fereste de 1080p. Capacitatea bateriei este ideea Motorola, acestia declarand ca vor sa ofere dispozitive cu autonomie cat mai mare.

Informatia care iese din tiparele cu care ne-a obisnuit Google este sistemul de operare. Se zvoneste ca telefonul din imagine va rula Android 4.2, lucru care dezamageste avand in vedere ca Android 5.0 Key Lime Pie este asteptat la Google I/O, 15-17 Mai 2013.

Restul informatiilor precizeaza ca X Phone-ul din imagine va detine certificare IP57 si va avea ecranul protejat de Gorilla Glass 3. Cum Google doreste sa isi puna in valoare serviciile Cloud (Drive), este de asteptat ca smartphone-ul sa dispuna de spatiu de stocare modest si sa ii lipseasca suportul pentru memoria externa.

Πηγή: gsmarena