O noua bratara inteligenta poate fi si smartwatch si telefon [video]

33

Incheietura mainii a devenit spatiul pentru care se lupta atatea companii cu incercarile de a aduce un dispozitiv purtabil care sa ocupe un loc pe tine. De data asta, este vorba de o bratara inteligenta care poate fi folosita si ca telefon, in sensul in care o scoti de la mana si o pui la ureche.

 

Se numeste .klatz si poti raspunde la apeluri, poti vedea ceasul, caloriile consumate, poti gestiona playerul de muzica, toate aste pe ecranul 384-LED, un display nici pe aproape la fel ca al smartwatch-urilor din top, insa creatorii vor sa compenseze acest lucru cu bateria care pretinde ca dureaza pana la 10 zile.

 

Cu bateria si cu pretul care este potrivit pentru aceasta bratara-ceas .klatz, incepand de la 100 de dolari pana la 140 dolari, in functie de perioada in care decizi sa o cumperi. Ar putea fi o veste buna pentru cei care doresc sa incerce experienta dispozitivelor purtabile, macar pentru a vedea daca merita sa investeasca apoi in ceva mai potrivit pentru nevoile lor. 

 

Veste proasta este ca, desi poate te-a entuziasmat pretul, bratara .klatz este proiect de crowdfunding, asa ca trebuie sa astepti sa vezi daca va ajunge vreodata pe incheietura si/ sau la urechea ta.

 

Πηγή: engadget