O companie strânge bani pe Indiegogo pentru un smartwatch care nu are nevoie de reîncărcare

67

Matrix Industries a găsit soluţia pentru ca bateriile ceasurilor inteligente să nu mai fie încărcate şi strânge bani pentru a începe producţia pentru modelul Power Watch. Compania spune că ceasul va transforma căldura degajată de corpul uman în energia de care are nevoie pentru a funcționa.

 

Ceasul va fi compatibil atât cu Android, cât şi iOS aşa că poate fi sincronizat cu produsele de la Apple. Ceasul produs de Matrix Industries va avea un preţ care nu este deloc descurajator, dacă va fi aşa cum promite compania, adică de 170 de dolari.

 

Compania mai promite că atunci când ceasul nu va fi mână nu se va descărca şi că va intră în standby, tocmai pentru a consuma cât mai puţină energie.

 

Ceasul va fi realizat din aluminiu folosit în industria aeronautică şi va putea fi luat şi la scufundări. Acesta poate rezista până la o adâncime de 50 de metri. Printre funcţiile sale principale se numără măsurarea caloriilor arse, activitatea utilizatorului şi somnul.

 

Compania ar fi atins deja pragul necesar pentru a demara producţia în masă, iar primii utilizatori ar putea să-şi primească ceasurile în luna iulie 2017.

 

Πηγή: indiegogo