O actualizare a Surface Pro 3 aduce suport pentru diferite tipuri de presiune pentru creionul de tip stylus

28

Fie ca va place Surface Pro 3, fie ca nu sunteti fan al acestui dispozitiv, trebuie sa recunoastem ca tableta este una dintre cele mai functionale de pe piata. Desigur, nu este perfecta, dar poate scuti utilizatorii de nevoia de a cumpara un laptop si o tableta. Una dintre cele mai interesante optiuni este suportul pentru creion digital, iar Microsoft vrea sa imbunatateasca acest capitol.

 

Surse din interiorul Microsoft sustin ca firma este pe cale sa lanseze o aplicatie separata care sa permita utilizatorilor sa controleze presiunea creionului digital pe ecranul Surface Pro 3. Actualizarea va transforma practic panoul de optiuni intr-o aplicatie separata care va face optiunile mai usor de accesat pentru utilizator. In plus, cei care folosesc creionul digital de tip stylus vor putea sa controleze grosimea liniei in functie de presiunea pe care o aplica. Update-ul va permite utilizatorilor si sa controleze cum se comporta butoanele laterale, insa nu exista niciun fel de informatii cu privire la momentul cand aceste optiuni vor deveni disponibile.

 

Probabil ca noua actualizare va fi lansata cam in doua saptamani si va putea fi descarcata din magazinul online Windows Store.

 

Πηγή: PocketNow