Noutati de la Vine pentru iOS si Android

  24

  Aplicatia de video sharing, Vine, introduce doua noi caracteristici care permit utilizatorilor sa lucreze la mai multe postari in acelasi timp, cat si sa editezi postarile inainte de a le da share.

  Caracteristica Sessions iti permite sa salvezi un video si sa lucrezi la el oricand vrei, cu posibilitatea sa lucrezi la 10 alte postari in acelasi timp. Acest lucru este posibil prin apasarea butonului din coltul din dreapta al camerei, care va salva o noua sesiune si va deschide una mai veche.

  Time Travel permite utilizatorilor sa inlature, sa inlocuiasca si sa reorganizeze o filmare in interiorul unei postari, prin apasarea barei verzi a camerei in timp ce filmeaza sau prin presarea butonui Edit cand previzualizezi o postare.

  Vine a revolutionat video sharing-ul prin lansarea pentru iOS din ianuarie anul trecut, permitand utilizatorilor sa filmeze si sa trimita clipuri de 6 secunde care pot fi compilate in mai multe scurte fimari si scene. I-a urmat Instagramul care a introdus si el, vara trecuta, video sharing-ul, cu clipuri de 15 secunde.

  Πηγή: intomobile