Noul update Twitter simplifica procesul de raportare a unui tweet abuziv

21

Raportarea unui tweet abuziv consta intr-o experienta mai grea si mai complicata decat tweet-ul in sine, asa ca Twitter vine cu un update care faciliteaza depunerea plangerilor cu privire la tweet-urile deranjante.

 

Acum este nevoie de mult mai putina informatie de declarat, iar intregul sistem de raportat este mai usor de parcurs si de inteles. Chiar si persoanele care nu sunt victimele directe ale unei hartuiri virtuale pot depune o plangere.

 

Bineinteles, update-ul este inca in perioada de tastare timp de cateva saptamani pana la lansare. Si cu update si fara update, utilizatorii retelelor sociale ar trebui sa fie constienti ca astfel de masuri au cel mult rolul de a face persoanele rau-intentionate sa se gandeasca de doua ori inainte de a ataca pe cineva, asa ca tot tu te vei confrunta si vei alege cum scapi de diversele atacuri virtuale. 

 twitter-block-report

 

Nu in ultimul rand, acest update care pare sa vizeze utilizatorii, distrage putin de la planurile de monetizare si update-urile deja lansate care urmaresc beneficile venite din publicitate.

Πηγή: engadget