Noul update pentru Xbox One va crește viteza de download cu până la 80%

292

Microsoft a început distribuirea update-ului 10.0.14393.2152 (rs1_xbox_rel_1610 161208-1218) fre către consolele Xbox One. Noua actualizare promite viteze de download îmbunătățite, optimizarea aplicațiilor care rulează în plan secundar (background) și a procesului de download în cazul în care conexiunea la internet se pierde în mod repetat.

Astfel, după actualizare, consolele Xbox One conectate la linii de 100Mbps sau mai rapide, vor înregistra viteze de download cu până la 80% mai ridicate, în timp ce gamerii cu abonamente la net mai mici de 100Mbps vor downloada cu viteze de până la 40% mai mari. Cu alte cuvinte, dacă aveți o conexiune de minimum 100Mbps, după update veți petrece aproximativ jumătate din timpul acordat anterior descărcărilor înainte să dați drumul distracției. Asta fără a renegocia contractul cu operatorul de internet.

Cum putem îmbunătăți viteza de download?

Dacă viteza de descărcare nu se ridică la nivelul așteptărilor nici după actualizare, ar trebui să îți testezi conexiunea cu un PC “curat”, adică fără aplicații care fac download în background. PC-ul trebuie conectat direct la cablul de net care vine din exterior înainte de a efectua testul de viteză internet. În cazul în care viteza înregistrată se încadrează în parametrii normali, aveți noroc, deoarece problema poate fi corectată prin resetări săptămânale ale switch-ului și limitarea vitezei de acces a altor dispozitive, apelând la setările switch-ului. Sperăm să puteți rezolva astfel problema, altfel, va trebui să luați legătura cu operatorul.

Revenind la actualizarea Xbox One, această mai conține un firmware update pentru controller, îmbunătățirea performanței aplicațiilor de music streaming și tweak-uri menite să crească stabilitatea și performanțele consolei.

Πηγή: XBOX