Noul update Google Search si cumparaturile online

19

Google Now vrea sa-ti cheltuiesti banii, asa ca noul update Google Search pentru Android iti va trimite notificari atunci cand magazinele din jurul tau primesc produsul pe care l-ai cautat de curand pe online.

 

Ai cautat recent o pereche de bocanci pentru o tura la munte, acestia vor aparea automat in cardul Google Now, impreuna cu preturile si magazinele care ii detin. Pentru ca Google Now nu vrea sa-ti infranezi dorintele de cumparare si sa te frustrezi apoi pentru ca nu ti le-ai satifacut.

 

Iti ofera informatii referitoare la preturile cele mai bune si la magazinele unde sunt produsele disponibile, astfel ca, atunci cand treci pe langa un produs dorit, vei primi o notificare ca este cazul sa-ti cheltuiesti banii. Trebuie doar sa updatezi Search pentru Android si atat.

 

Cu toate astea, Google Now nu-ti spune daca bocanii sunt in stoc, asa ca tot trebuie sa suni sau sa mergi la fata locului sa vezi daca sunt disponibili. Daca nu-ti convine update-ul si posibila avalansa de reclame, poti oricand sa dezactivezi cautarea din setarile Google Now.

 

google_now_update

Πηγή: theverge