Noul smartphone Lenovo are o memorie RAM de 4 GB si o baterie de 4.000 mAh

30

Lenovo a lansat un nou model de smartphone numit K80 care incorporeaza o memorie RAM de 4 GB si o baterie cu o capacitate impresionanta de 4.000 mAh. K80 are un ecran de 5.5 inci care ofera o rezolutie 1080p, iar procesorul Intel Atom de 1.8 GHz are capabilitati x64.

 

Camera foto a smartphone-ului Lenovo K80 are 13 megapixeli si beneficiaza de functia de stabilizator optic, in timp ce capacitatea de stocare a dispozitivului este de 64 de GB. K80 are o grosime de 8.5 milimetri, ceea ce inseamna ca este mai gros decat iPhone 6 Plus care masoara doar 7.1 milimetri grosime. Totusi, de remarcat este bateria cu o capacitate foarte mare care, probabil, va oferi smartphone-ului Lenovo o autonomie peste media existenta pe piata.

 

Lenovo lanseaza K80 in China pe 30 aprilie si va vinde dispozitivul cu doar 290 de dolari. Deocamdata nu este clar daca dispozitivul va fi facut disponibil si in alte zone, cum ar fi Statele Unite, insa cu siguranta dotarile tehnice pe care le vedem la K80 ar putea fi imprumutate, macar partial, de a treia generatie de smartphone-uri Moto X, intrucat Motorola are acces la aceeasi tehnologie.

 

Πηγή: BGR