Noul sistem audio Sony pentru mașină oferă noi posibilități de conectivitate pentru smartphone

264

Receptorul audio auto XAV-AX100 este proiectat pentru călătorii lungi cu mașina și dispune de cel mai nou sistem de conectivitate smartphone cu o interfață touchscreen îmbunătățită, capabilitate de a reda o varietate de fișiere media și de a obține informații actualizate din mers.

 

Sunetul de mare putere al XAV-AX100 și tehnologia EXTRA BASS™ vor transforma mașina într-un sistem audio complex, oferind în același timp siguranță și confort la volan, datorită funcțiilor de control rotativ al volumului și comandă vocală.

 

Conexiuni la îndemână

 

Apple CarPlay

Conectarea telefonului la mașină e mai facilă ca niciodată datorită opțiunii Apple CarPlay. Sistemul CarPlay permite utilizarea telefonului într-un mod sigur și inteligent, fiind în același timp concentrat la drum, permițând accesarea aplicațiilor precum Apple Music, hărți, efectuarea apelurilor și trimiterea de mesaje prin intermediul ecranului tactil sau vocal cu ajutorul lui Siri®.

 

Android Auto

Android Auto™ extinde platforma Android în mașină, fiind special proiectat pentru șofat. Cu o interfață simplă și intuitivă și funcții noi vocale, este conceput pentru a minimiza distragerea atenției șoferului, pentru ca acesta să rămână concentrat la drum.  

 

Indiferent de dispozitivul preferat, șoferul va deține întotdeauna controlul asupra muzicii, hărților și multor altor aplicații cu cel mai nou sistem audio pentru mașină.

 

Ecran tactil

Păstrând aspectul și design-ul unui smartphone, ecranul tactil al XAV-AX100 este distinct și accesibil, creând o interfață simplă și sigură. Acționarea tactilă facilă și vizibilitatea îmbunătățită ajută, de asemenea, în timpul șofatului pe timp de noapte sau în condiții de soare strălucitor.

 

Tehnologie pentru un sunet fără întreruperi

Sistemul audio pentru mașină XAV-AX100 oferă un sunet de mare putere. Dotat cu un amplificator Dynamic Reality 2 cu putere de ieșire de 55 Wați x 4 și tehnologie EXTRA BASS™, sistemul audio acoperă zgomotul motorului și reproduce sunetul cu claritate la orice nivel al volumului, cu un bass profund. Egalizatorul grafic cu 10 benzi oferă o varietate ridicată de sunete, care completează perfect sistemul EXTRA BASS™, pentru a oferi o călătorie plăcută. Conectivitatea cu ieșirea 3-pre permite extinderea sistemului pentru a conecta amplificatoarele externe cu o gamă largă de conexiuni pentru difuzoare, permițându-le audiofililor să-și construiască propriul sistem personalizat.

 

Dynamic Stage Organizer (DSO) utilizează o tehnologie unică Sony, care completează caracteristicile sistemului XAV-AX100 și creează boxe virtuale pentru a oferi o experiență de înaltă calitate a sunetului pe durata călătoriei. În același timp, elimină disconfortul creat de boxele montate pe portierele din față care redau un sunet neclar.

 

XAV-AX100 va fi disponibil în Europa începând din luna decembrie.

 

Specificații

Caracteristici

Display

Dimensiune ecran (Inch)

6.4

Panou tactil

Da

Sunet

Putere de ieșire

55W

EXTRA BASS

Da (Off/1/2)

Egalizator grafic

Egalizator grafic cu 10 benzi

DSO

Da

Extensibilitate

Ieșire preamplificator față

3Pre Out

Ieșire preamplificator spate

Da

Ieșire preamplificator subwoofer

Da

Intrare AUX (Stereo Mini-Jack)

Nu

Intrare AUX/Video (RCA)

Nu

Intrare cameră video vedere în spate

Da

Ieșire video

Nu

USB

Da (Spate x1)

Bluetooth®

Da

NFC (conexiune printr-o atingere)

Nu

Extindere conector

Da

Conexiune cu smartphone-ul

Apple CarPlay

Da

Android Auto

Da

Comandă vocală (funcție smartphone)

Da

Selecție a culorii de fundal

Da

Fundal personalizat

Da

Actualizare firmware

Da

Regulator al intensității luminoase

Da

Mod regulator al intensității luminoase

Auto/Manual

Mai multe limbi

Meniu

engleză/ spaniolă franceză

germană/ italiană 

olandeză/ rusă portugheză

thailandeză

chineză simplificată

chineză tradițională

coreeană