Noul serviciu cu plata al YouTube va fi lansat ‘in curand’

24

Lansarea unui serviciu platit de muzica in YouTube este tot mai aproape de realitate, acum ca CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki a confirmat ca echipa Google se ocupa deja de asta, in special de modul in care va oferi utilizatorilor optiunea de a apela la acest serviciu platit.

 

Zvonurile spun ca noul serviciu se va numi ‘Music Key’, iar Wojcicki spune ca principalul scop al YouTube este sa creeze o ofera cat mai buna pentru ca utilizatorii sa dea banii pentru a asculta muzica sau a viziona clipuri, in conditiile in care deja fac asta gratuit pe YouTube.

 

Serviciul platit va contine filmari oficiale de la concerte, clipuri de calitate si o experienta mai complexa fata ce ceea ce ofera competitori precum Spotify, mai ales pentru ca majoritatea vizualizarilor vin prin intermediul dispozitivelor mobile.

 

Poate cel mai important esta ca, prin acest serviciu de streaming, utilizatorii nu vor mai fi obligati sa inghita valurile de reclame din timpul vizionarilor. CEO-ul nu a spus cand acest serviciu va fi lansat, desi este asteptat undeva la finalul lui 2014.  

Πηγή: engadget