Noul Router LTE de la D-link DWR-921 asigura viteze ridicate pentru acces Internet 4G (LTE) si 3G (UMTS)

33

D-Link, expert in solutii de retelistica destinate locuintei digitale, extinde gama de routere wireless de viteze ridicate. La conectarea in reteaua wireless LTE, DWR-921 utilizeaza modulul 4G wireless pentru a atinge rapid viteze de download de 100 Mbps si pentru upload de pana la 50 Mbps. Informatiile se transfera acum din reteaua mobila in cea de acasa, cu o viteza mai mare ca oricand.

DWR-921 va fi disponibil din luna aprilie a acestui an si in Romania, prin distribuitorii D-Link: ElkoTech Romania, Lasting System, Network One Distribution si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare in retail este aproximativ 725 RON + TVA.

Cea de a patra generatie de internet mobil (4G) este aici. LTE provine de la Long Term Evolution si asigura viteze de upload si download comparabile cu cele oferite doar de conexiunile super rapide VDSL. Sunt posibile viteze de download de 100 Mbps si viteze ridicate de upload de 50Mbps. Tot mai multe tari din estul Europei beneficiaza de avantajele LTE, iar expansiunea este inca departe de a lua sfarsit. Routerul LTE DWR-921 de la D-Link promite sa fie partenerul perfect pentru utilizatorii care doresc sa obtina maximum de performanta de la aceasta noua oportunitate de navigare cu mare viteza pe Internet. Acest dispozitiv multifunctional asigura acces internet cu ajutorul 3G, 4G sau cu o conexiune prin cablu si apoi distribuie conectivitate tuturor utilizatorilor din locuinta. Este extrem de usor de instalat si folosit.

Modulul LTE al DWR-921 este compatibil cu benzile de frecventa de 800, 900/1800 si 2600 MHz. Modulul aditional 3G permite si acces UMTS si HSDPA/HSUPA. Acest router mic si elegant poate fi instalat rapid si simplu aproape oriunde, chiar si cu conexiune DSL sau prin cablu.

Poate fi conectat la Internet prin metode traditionale precum  DSL sau modem prin cablu, si transferat la serviciul LTE daca apar problem de conexune. Un stateful inspection firewall (SPI), network address translation (NAT) si criptare WPA/WPA2 – toate acestea sunt incorporate, pentru a oferi securitate sporita PC-urilor, notebook-urilor, tabletelor si smartphone-urilor conectate la router.

Un asistent de configurare integrat conecteaza rapid utilizatorii generatiei a patra. Routerul D-Link DWR-921 este compatibil cu toti operatorii majori de telefonie mobila. Doar introduceti cardul sim 4G in lacasul din spatele routerului si urmati instructiunile de configurare. Nu este necesara experienta tehnica specializata pentru aceasta. Dati doar cateva click-uri si veti naviga deja pe Internet.

Router LTE DWR-921 – caracteristici principale

– Modulul wireless LTE cu viteze de download de pana la 100 Mbps si de upload de pana la 50 Mbps

– Modul wireless 3G pentru UMTS, HSDPA si HSUPA

– Access point Wi-Fi cu 802.11 b/g/n

– Criptare Wi-Fi via WEP/WPA/WPA2

Patru porturi Ethernet 10/100

– Conexiune de mare viteza pentru DSL sau modem prin cablu

– Integrated stateful inspection firewall (SPI) si network address translation (NAT)

– Design compact, elegant.