Noul Moto X va veni cu 3GB de RAM și cameră duală

- Adrian Ungureanu
234

Se pare că Motorola a reintrat bine în horă, pe piața smartphone-urilor. Cu un Moto Z care devine din ce în ce mai popular datorită modulelor Moto Mods, cu vânzări în creștere în Asia și cu alte două telefoane prezentate la MWC 2017, adică Moto G5 și G5 Plus, brandul deținut acum de Lenovo pare să revină în forță.

Acum lucrează la versiunea din 2017 a lui Moto X, telefon despre care fanii Motorola vorbesc de prin iarnă. Acum apar primele informații mai solide despre acesta și câteva imagini care să demonstreze că este real și poate chiar pregătit de lansare.

Noul Moto X va veni cu un display de 5,5 inci, procesor Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM și cel puțin 32 GB spațiu de stocare intern. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, dar la fel ca și în cazul celei frontale nu există date legate de câți megapixeli au senzorii.

În rest din imagini se poate observa că vine în carcasă metalică și va avea și sensor de amprente pe partea frontală. Rămâne să aflăm când, unde și la ce preț va fi lansat.

 

No posts to display