Noul iPhone ar putea fi prezentat pe 10 septembrie

20

Surse apropiate companiei de tehnologie Apple au declarat pentru publicatia AllThingsD ca urmatorul iPhone va fi prezentant in cadrul unui eveniment organizat pe 10 septembrie. Data lansarii inca nu e oficiala, reprezentantii Apple nefacand pana acum nici un comentariu referitor la acest ultim zvon.

Cel mai probabil Apple va prezenta in cadrul evenimentului cele doua terminale: iPhone 5S si terminalul mid-range din plastic, asteptat sa fie mult mai ieftin. Speculatiile se concentreaza in jurul unor imbunatatiri pentru camera si procesorul integrat de catre noul flagship Apple, dar si senzorul pentru amprenta care ar putea veni cu noul terminal.

Cu siguranta iPhone 5S va rula iOS 7, sistem de operare ce este testat inca din luna iunie a acestui an. Acest nou software include un redesign radical al iconitelor si meniului cu care ne obisnuise Apple pana acum, dar si un centru de notificari mult imbunatatit si noi functionalitati pentru dezvoltatorii de aplicatii.

Compania pregateste si alte proiecte interesante in zona de TV si ceasuri inteligente, insa ritmul lent cu care acestia inoveaza a nemultumit intotdeauna fanii Apple.

Πηγή: AllTingsD