Noua versiune a Gmail pentru iOS permite navigarea printre mesaje

90

Versiunea 2.0 a Gmail pentru iOS a fost un update major al aplicatiei, dar a omis, totusi, cateva optiuni de baza. Una dintre cele mai importante optiuni care nu au fost incluse in Gmail 2.0 pentru sistemele de operare iOS a fost posibilitatea de a naviga printre mesaje fara sa fie necesara intoarcerea in Inbox pentru a face acest lucru.

Problema a fost remediata, intrucat Google a lansat versiunea 2.1 a Gmail pentru iOS. Utilizatorii pot naviga acum prin e-mailuri prin simpla  trecere a degetului pe ecran spre dreapta sau spre stanga, exact ca in versiunea aplicatiei pentru sistemele Android. Cu siguranta, aceasta noua optiune nu este o inovatie, dar rezolva o parte dintre problemele cu care utilizatorii de iOS se confruntau.

In plus, Gmail 2.1 pentru iOS aduce si cateva imbunatatiri la nivelul navigatiei, in sensul ca utilizatorii pot acum sa selecteze mai multe mesaje, iar butoanele de stergere sau mutare a e-mailurilor sunt prezente in bara de optiuni de sus, nu in partea de jos. Exista si un meniu care, odata deschis, afiseaza optiuni ca etichete si alte unelte legate de mutarea si stergerea e-mailurilor. Acest meniu va ramane in partea de sus a ecranului, atata timp cat utilizatorul doreste.

Utilizarea Gmail pe sistemele de operare iOS a devenit mai simpla, chiar daca unii dintre utilizatori inca asteapta un Inbox mai unitar decat acum.

 

Πηγή: The Verge