Noua versiune a aplicatiei PayPal face mai usoare platile mobile

49

Utilizatorii care obisnuiesc sa trimita bani folosind serviciul PayPal se vor bucura sa afle ca o noua versiune a acestei aplicatii face acum totul si mai simplu. Compania a luat decizia intrucat tranzactiile monetare sunt cea mai frecventa actiune efectuata cu Pay Pal.

 

In cazul noii variante a aplicatiei, pe ecranul de start apare o lista cu tranzactiile recente si contactele recente, iar utilizatorii vor avea acces la operatiuni rapide de administrare a tranzactiilor. Aceasta separare a tranzactiilor care se afla in asteptare de celelalte este o schimbare binevenita, intrucat va permite un management mai rapid. In plus, utilizatorii vor putea face mai usor plati catre, spre exemplu, comenzile Yelp Eat24 odata cu actualizarea aplicatiei.

 

Pe langa schimbarile acestea de suprafata, update-ul aduce si o performanta mai buna a aplicatiei. Actualizarea a inceput deja sa fie distribuita si va ajunge rapid in cele 142 de piete pe care activeaza aplicatia, atat pentru dispozitivele Android cat si pentru cele iOS.

 

Πηγή: Engadget