Noua tehnologie Super AMOLED de pe viitorul Samsung Galaxy S4 ar putea creste automomia bateriei cu 25%

25

Rapoarte publicate recent au sugerat ca viitorul smartphone Samsung Galaxy S4 ar putea incorpora o tehnologie futurista care nu necesita atingerea ecranului tactil, ci doar gesturi. SamMobile, care in trecut a furnizat si alte informatii care s-au dovedit corecte, sustine ca firma va folosi tehnologia mai sus amintita pentru viitoarea generatie a smartphone-ului Galaxy S.

In plus, tot SamMobile susine ca Samsung va folosi si o noua tehnologie pentru ecranul AMOLED, numita “green PHOLED” care va fi cu 25% mai eficienta si va permite Galaxy S4 sa isi mareasca autonomia bateriei desi display-ul va folosi rezolutie full HD.

Viitorul Samsung Galaxy S4 ar putea fi echipat  cu un ecran full HD de 4.99 inci, un procesor octa-core Exynos 5 Octa sau un procesor  quad-core Snapdragos 600, in functie de regiunea unde va fi comercializat. In plus, exista date conform carora dispozitivul va avea o memorie RAM de 2 GB, suport pentru conectivitatea NFC si LTE si posibilitatea incarcarii bateriei prin intermediul conexiunii wireless. Galaxy S4 ar putea avea un slot de card microSD si o camera foto de 13 megapixeli care va folosi software-ul Google Photosphere.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe data de 14 martie in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York.

 

 


Sursa: BGR