Noua serie LG Optimus II a fost detaliata neoficial

22

LG ne pregatea o surpriza ambalata cu grija, insa ultimele dezvaluiri “socante” au dat de gol planul sud-coreenilor. Desi se banuia ca noua serie se referea la Optimus-uri, acum speculatiile prind forma si sunt dezvaluite specificatiile tehnice pentru membrii seriei.

Numele de botez au primit sufixe regale, prin urmare noua serie Optimus cuprinde smartphone-urile L3 II, L5 II si L7 II. La aspect nu s-a umblat prea mult, conform sursei citate, dar hardware-ul este imbunatatit.

LG Optimus L3 II are un procesor de 1GHz, ecran de 3.2inch IPS si camera de 5MP. Predecesorul sau avea un ecran de aceleasi dimensiuni, TFT, procesor de 800MHz si camera de 3.2MP.

LG Optimus L5 II va incorpora procesor Cortex-A9 de 1GHz, GPU PowerVR SGX531 si afisaj de 4inch pe un ecran WVGA. Sistemul de operare ales e Android 4.1.2 Jelly Bean.

LG Optimus L7 II, big-brother, merge pe un SoC Qualcomm Snapdragon MSM8225 cu procesor de 1GHz dual-core si GPU Adreno 203, 768MB de RAM, ecran de 4.3inch WVGA, camera de 8MP si baterie de 2460mAh. Sistemul de operare: Android 4.1.2 Jelly Bean.

Nu a mai ramas practic nimic din surpriza LG-ului, poate doar anuntul variantelor dual-sim ale telefoanelor mentionate. Seria va fi anuntata oficial in cadrul MWC 2013.

Sursa: gsmarena.com