Noua serie Galaxy A 2017 ar putea aduce ecrane curbate

119

În ultimii doi ani, modelele Galaxy A de la Samsung au avut mare succes, s-au vândut probabil câteva zeci de milioane de unități, pentru că seria combină desing-ul de top de la Galaxy S cu un preț accesibil. Sigur, nu au specificații de top, dar în general au funcționat ok. Noutatea pentru anul viitor pare să fie însă ecranul cu margini curbate, care ar urma să crească vânzările pentru Seria A.

 

Zvonul vine tocmai din Coreea de Sud, iar decizia este destul de logică. În ultimele 2-3 luni au apărut o mulțime de terminale chinezești cu ecrane curbate. Producătorii chinezi de ecrane AMOLED concurează Samsung, iar producătorii de telefoane din China vor lansa modele accesibile cu ecrane curbate, așa că Galaxy S pierde deocamdată acest atuu pe care îl avea. Iar Samsung este nevoit să răspundă amenințării cu modele mai accesibile. 

 

Este posibil ca modelele cu ecran curbat să fie un pic mai scumpe, iar Samsung va oferi probabil și versiunile cu ecran obișnuit, pentru a menține un nivel ridicat al vânzărilor. Deși au lansat serii multiple de produse, deocamdată doar A și J fac vânzări foarte mari, în timp ce alte modele încă nu au convins consumatorii (Seria E sau Z). 

 

De obicei în România sunt lansate oficial Galaxy A3 și A5, dar la nivel internațional există de asemenea Galaxy A7 și A9, modele care sunt mai bine dotate, dar mai scumpe. Rămâne să vedem dacă zvonul este real sau nu, iar apoi vom vedea dacă aceste modele cu ecran curbat ajung oficial în țara noastră sau trebuie comandate tot de pe site-urile internaționale. Vă țin la curent.

Πηγή: SamMobile