Noua gama Sony Hi-Res lanseaza un walkman si casti audio pentru timpul liber

32

Sony lanseaza o noua gama audio personalizata care include castile cu banda “h.ear on” si cele intraauriculare “h.ear in NC”“, precum si Walkman-urile NW-A25HN / NW-A27HN cu un finisaj high-end, disponibile intr-o gama variata de culori (albastru-verzui, purpuriu, negru carbune si galben lamaie la roz bordeaux), care pot fi asortate propriului stil.

 

In ceea ce priveste castile cu banda Sony “h.ear on”, compatibilitatea Hi-Res Audio si acuratetea bass-ului sunt completate de difuzorul HD de 40mm care reproduce sunete de pana la 60kHz

 

Castile intraauriculare “h.ear in NC” Sony pot reproduce frecvente de pana la 40 kHz, oferind o experienta audio clara si de rezolutie inalta si sunt echipate cu dublu senzor activ de detectare a zgomotului si cu tehnologii AI automate de anulare a zgomotului care filtreaza sunetele nedorite timp de pana la 16 ore.

 

Noul Walkman e disponibil in doua variante, cu memorie de 16GB (NW-A25HN) si 64GB (NW-A27HN) si cu un slot microSD pentru extinderea memoriei, ceea ce ofera acces la un numar mai mare de melodii si la libraria Audio Hi-res personala. Cu o autonomie a bateriei de 50 de oremuzica poate fi ascultata fara grija realimentarii.

 

Noua gama de casti “h.ear” si Walkman-ul NW-A25HN/NW-A27HN vor fi disponibile in Europa incepand cu luna octombrie.