Noua aplicatie Wire promite o noua retea de comunicare

33

O noua retea de comunicare a fost lansata si este sustinuta de co-fondatorul Skype si peste 50 de oameni din alte 23 de tari diferite. Reteaua de comunicare este numita Wire si promite suport pentru mesajele text, apelurile voce, sharing de imagini, muzica si materiale video pe telefoane, tablete si computere.

 

Deocamdata, insa, utilizatorii de sisteme de operare Windows sunt exclusi. Cei din spatele aplicatiei Wire sustin ca seriviciul se va concentra pe oferirea de fidelitate crescuta si a unui design elegant. Aplicatia suporta si functia de chat in grup. In ceea ce priveste tehnologia audio, ea a fost creata chiar de cei de la Wire si promite un sunet clar si exact. Aplicatia este compatibila cu standardul WebRTC si va putea primi apeluri de la browsere compatibile WebRTC. Utilizatorii aplicatiei vor putea de asemenea sa faca sharing de muzica din Soundcloud sau de materiale video de pe Youtube.

 

Echipa din spatele Wire este formata din fosti angajati ai Apple, Microsoft, Skype si Nokia. Cel care a creat designul Wire este fostul specialist care s-a ocupat de design si la Vdio si Skype. Aplicatia Wire poate fi descarcata chiar acum din magazinele dedicate iOS, Mac si Android.

 

Πηγή: Slashgear