Noua aplicatie Facebook pentru iOS permite apeluri voce gratuite prin conexiunea Wi-Fi

24

Facebook a actualizat aplicatia pentru iOS, a adaugat cateva optiuni noi si a reparat cateva brese existente in versiunea anterioara. Totusi, schimbarea cea mai notabila este ca utilizatorii acestei aplicatii din Canada si Statele Unite pot initia apeluri voce gratuite catre prietenii de pe Facebook, folosind conexiunea Wi-Fi sau 3G/4G.

Optiunea de intitiere de apeluri a fost introdusa pentru prima data in Facebook Messenger  si permite utilizatorilor sa se apeleze fara sa consume niciun minut din planul tarifar atunci cand folosesc conexiunea Wi-Fi.

Utilizatorii pot accesa noua optiune de apel in aplicatia Facebook pentru iOS din interiorul casutei pentru mesaje text.  Initierea unui apel este foarte usoara. Utilizatorul trebuie doar sa apese pe butonul “i” aflat in coltul dreapta sus a ecranului chat. User-ul pe care utilizatorul il va suna va primi o notificare de tip push care ii va cere sa accepte sau sa refuze apelul, atata timp cat foloseste versiunea actualizata a aplicatiei Facebook. In plus, pe langa aceste schimbari, Facebook a introdus si un pachet imbunatatit de butoane de Like, Comment  si Share.

Optiunea de apel gratuit permite utilizatorilor sa economiseasca minute pretioase. Acum 650 de milioane de utilizatori folosesc versiunea mobila a Facebook si este foarte posibil ca o mare parte dintre acestia sa instaleze update-ul care le va permite sa initieze gratuit apeluri.

 

 

Sursa: Pocket-Lint