Noua aplicatie Facebook Messenger ajunge la si mai multi utilizatori iPhone si Android

24

Facebook a anuntat de cateva saptamani ca va incepe sa testeze noua versiune a aplicatiei Facebook Messenger pentru dispozitivele mobile. Acum, aceasta versiune a aplicatiei ar trebui sa ajunga la un numar si mai mare de utilizatori ai retelei de socializare.

 

In ultimele 24 de ore, noua aplicatie Messenger de la Facebook a ajuns pe mai multe dispozitive Android, iar intr-un post pe blogul oficial, compania a anuntat ca aceasta versiune a aplicatiei va ajunge curand si pe dispozitivele cu sistem de operare iOS. Noul design este conceput pentru a fi mai rapid si contine functii ca trecerea de la o conversatie la alta prin simpla miscare a degetului dintr-o parte a ecranului catre cealalta (n.r – swipe). In plus, utilizatorii sunt rugati sa isi confirme numarul de telefon atunci cand incep sa utilizeze aplicatia, astfel incat persoanele care detin numarul de telefon al utilizatorului sa il poata contacta prin aplicatia Messenger chiar daca acestia nu sunt prieteni pe Facebook.

 

Totusi, desi noul Facebook Messenger a ajuns pe mai multe dispozitive mobile si este accesibil “la scara mai larga”, nu toti utilizatorii au inca acces la aceasta versiune. Totusi, acest lucru se va intampla curand. Pentru cei pasionati de tehnologie si de detaliile tehnice din spatele noii versiuni, pe blogul dedicat dezvoltatorilor si inginerilor Facebook a fost postat un articol informativ in acest sens. Una dintre schimbarile care este subliniata este ca noua aplicatie va aduce o viteza mai mare de functionare pe ambele platforme, atat Android cat si iOS.

 

Πηγή: Engadget