Nou model Nokia în pregătire pentru MWC 2017

465

Finlandezii HMD Global vor lansa un nou model Nokia la Mobile World Congress (MWC) 2017, pe 26 februarie, conform unui mesaj de teasing oficial. Deocamdată au lansat doar Nokia 6 pentru piața din China.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, compania anunță că va oferi mai multe detalii pe 26 februarie, la Mobile World Congress. Eu am primit deja invitația de la compania finlandeză, o să fiu la acest eveniment la Barcelona și vă țin la curent cu lansările de acolo. Nu avem acum foate multe detalii, doar că HDM Global, compania care deține acum dreptul de utilizare al brandului Nokia va lansa anul acesta 5-6 modele de telefoane, din zona mid-range și modele accesibile.

Noul model Nokia 6 nu este nici el extraordinar, doar un telefon care să aducă desing-ul clasic și performanțe decente, la un preț relativ accesibil. Nokia va concura cu o serie de noi jucători care sunt deja foarte puternici și au produse mai bine dotate la acest nivel de preț. Doar reputația brandului poate aduce companiei finlandeze vânzări bune în 2017.

Totul depinde și de software și aici nu avem nicio idee privind realizările Nokia sub bagheta HMD Global. Toată lumea speră să vadă la lucru aplicații bune, cameră foto excelentă, dar uită că în afară de experimentul Nokia X nu au existat pînă acum terminale cu Android, iar fără aplicații software HMD nu va reuși să câștige prea mulți fani.