Notti este lumina inteligenta care iti anunta notificarile si care te trezeste relaxat [video]

48

Notti este un alt accesoriu care te poate ajuta sa-ti personalizezi felul in care primesti notificari sau in care te trezesti dimineata. Este vorba de o cutie edgy din LED care lumineaza in culori programate de tine, in functie de mesajul pe care vrea sa ti-l transmita.

 

Cu ajutorul unei aplicatii prin care Notti sa comunice fie cu dispozitivele Android sau iOS, poti alege o culoare speciala pentru notificari, pentru email-uri, pentru reminder sau pentru alarma, mesaje, apeluri sau altele, astfel incat, atunci cand primesti o astfel de notificare colorata, sa-ti verifici telefonul.

 

Cea mai buna parte a Notti este ca iti ofera un mod calmant de a te trezi dimineata, pentru ca ajusteaza sunetul alarmei si incepe sa lumineze ca sa te trezeasca cat mai relaxat. Nu in ultimul rand, o singura incarcare a dispozitivului ii ofera energie timp de o luna.

 

notti music gif

 

Notti este un proiect Kickstarter, o singura cutie-luminata costa 30$, iar in martie ar trebui sa fie lansata pe piata. In caz ca nu-ti plac notificarile smartphone-ului tau, poti incerca un astfel de dispozitiv, dupa ce privesti clipul de prezentare de mai jos.

 

Πηγή: engadget