Notebook-ul convertibil Acer Aspire R7 este disponibil si in Romania

  7

  ELKOTech Romania, unul dintre distribuitorii IT din Romania, anunta disponibilitatea in reteaua partenerilor a notebook-ului Acer Aspire R7, cel mai nou notebook convertibil produs de compania taiwaneza.

  Acer Aspire R7 este un notebook convertibil, avand un design special, premiat in acest an cu distinctiile Red Dot din Germania si Computex d&i din Taiwan, unele dintre cele mai ravnite in domeniul tehnologiei. Inovatia notebook-ului consta in balamaua patentata Ezel, care-i permite utilizatorului sa aseze ecranul in patru moduri diferite, in functie de cum vrea sa foloseasca produsul.

  Astfel, ecranul poate fi ridicat deasupra tastaturii, poate fi pliat deasupra tastaturii ca o tableta sau poate fi rotit la 180 de grade. Aceasta combinatie intre tastatura si touchpad ii ofera utilizatorului o mobilitate fara precedent.

  Acer Aspire R7 este unul dintre cele mai inovatoare notebook-uri in acest moment, designul sau fiind unul deosebit pentru piata locala de IT&C. Acest lucru este un avantaj major pentru utilizatorii care vor sa fie primii conectati la cele mai noi tehnologii de pe piata”, a declarat Cristian Paiu, Acer Product Manager, ELKOTech Romania.

  Notebook-ul convertibil are un ecran touch full HD de 15,6 inchi, care da viata efectelor vizuale, iar cele patru difuzoare puternice Dolby Home Theater v4 asigura o putere acustica de patru ori mai mare decat notebook-urile conventionale. Specificatiile variaza in functie de model, notebook-ul avand procesor Intel Core  i5 sau i7. Acer Aspire R7 are doua porturi USB 3.0 si un port USB 2.0, cititor pentru carduri, conectivitate WiFi si Bluetooth. De asemenea, dispozitivul are incorporata o camera web HD.

  Acer Aspire R7 este disponibil in reteaua partenerilor ELKOTech la preturi ce incep de la 4799 RON.