Nokia va avea cel putin un smartphone de top

85

Nokia va avea cel puțin un smartphone cu dotări de top, care va fi vârful de gamă pentru relansarea din 2017. Compania redevenită finlandeză acum, va lansa anul viitor câteva modele cu brand propriu, cu tehnologiile patentate Nokia și care vor încerca să cucerească cotă de piață la nivel global după eșecul cu Microsoft.

 

Telefoanele Nokia cu Android vor fi produse de un partener chinez, nu mai au fabrici,  nu mai au oameni. Dar tehnologia Nokia și funcțiile patentate de ei ar putea aduce în continuare rezultate mai bune decât producătorii chinezi sau alte companii mici. Poate autonomie mare, poate camera foto bună, există șanse pentru Nokia și există loc pe piață.

 

Informațiile noi arată că modelul de top al Nokia va avea procesor de top de la Qualcomm, ei scriu acum despre Snapdragon 820, dar acest model este de top astăzi, compania tocmai a anunțat pentru 2017 modelul Snapdragon 835. Așa că eu personal cred că vor lansa anul viitor un model de top cu procesorul de top. Chestie de interpretare a informațiilor.

 

Display-ul urmează să fie QHD, respectiv 2560×1440 pixeli, dar nu știm exact dimensiunea, că va fi de 5.2 inch sau 5.5 inch nu se știe exact. Camera foto va avea de asemenea tehnologie Carl Zeiss, un lucru care nu a lipsit în general din modelele de top Nokia. 

 

Modelul de top va fi rezistent la apă și va avea un design metalic, mai spun sursele citate.

Πηγή: Android Headlies